Suosikki-Fantasia-kilpailu

Kerro meille minkälainen on sinun suosikki Fantasia-annoksesi. Ota kuva annoksestasi ja tägää se käyttämällä #spiceice ja #suosikkifantasia. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl lahjakorttipakettia Spice Ice jäätelöbaariin. Lahjakorttipakettien arvo on 30 euroa. Osallistumisaika: 28.10.2016-20.11.2016. Arvonta suoritetaan 24.11.2016 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tällä sivulla voit tutustua kilpailun tarkempiin sääntöihin ja ehtoihin.

Osallistumisaika 28.10.-20.11.2016.
Voittaja valitaan 24.11.2016.
Palkinto toimitetaan viikolla 48.

1. Järjestäjä
Unilever Finland Oy, Roineentie 10, 00510 Helsinki, kuluttajapalvelu@unilever.com

Facebook ei ole osallisena kilpailuun.

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika Fantasia-kilpailuun on 28.10.2016-20.11.2016.

4. Osallistuminen kilpailuun
Kilpailuun voi osallistua Instagramissa. Kerro meille minkälainen on sinun suosikki Fantasia-annoksesi. Ota kuva annoksestasi ja tägää se käyttämällä tunnisteita #spiceice ja #suosikkifantasia. Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan.

Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja luovuttaa Unilever Finland Oy:lle oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa ilmoittelussa eri medioissa sekä kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä.

Kuvan lataaja vastaa kuvan sisällön sopivuudesta. Unilever Finland Oy:llä on oikeus sensuroida kuvia/iskulauseita, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäsovinnaisia. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

5. Palkinto
Fantasia-kilpailussa arvotaan kolme voittajaa. Kukin heistä saa lahjakorttipaketin Spice Ice -ravintoloihin. Lahjakorttipaketin arvo on 30 € (6 x 5 €).

Voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 24.11.2016. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa siitä kun voittajalle on ilmoitettu voitosta.

Unilever Finland Oy maksaa mahdolliset arpajaisverot. Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Julkisuus
Voittajien nimiä ja voittokuvia voidaa käyttää ilmoittelussa eri medioissa sekä kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä. Henkilötietoja käytetään vain kilpailun palkinnon toimittamiseen, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin.